h 0 s t a g e 7

By: syafiq joke

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Monday, 22-Dec-2008 17:57 Email | Share | | Bookmark
Wayne hails "best" supporters-FIFA CLUB WORLD CUP 2008












Quote:
Now you'll see the real United
Being a world champion is a great feeling. Not many teams in the world have ever got their hands on a trophy like this and to be the first British side to do it is phenomenal.-Rio Ferdinand

Rooney dahagakan Piala Dunia
"Sejak zaman kanak-kanak lagi, saya mengimpikan untuk menjadi juara dunia.
"Saya tahu kami mampu merangkul semua trofi dalam satu tahun tetapi kredit harus diberikan kepada kegigihan pasukan".-Wayne Rooney berkata kepada Utusan Malaysia Online.

Quote:
Joy in Japan(attendance-68682)
Fans can relive United's success in Yokohama by watching action and celebrations from the FIFA Club World Cup-Joke & Azlan


Owh,kredit teramat terhingga kepada Manchester United dan DILOZ (klik for more picture)juge kepada lepan sbb kasik pinjam lens 70-200 nyer kalo x,nga-nga la ak xamik gambor..THANX...gambar last yg mcm gambar soccernet tuh....Diloz's captured....kalo nk bt sukaneka atau bola liga malaya dan nk gmbar best mcm tuh leh contact diloz yek...wink!


Tuesday, 25-Nov-2008 09:31 Email | Share | | Bookmark
Autumn Mood:Fuji-Q Highland(part1)









Quote:
Sebelom perlawanan malaysia-vietnam....yang berakhir ngn kekalahan memalukan msia pabila golkeepa malaysia melepaskan gol yg tak ingin di lihat oleh supporters msia(giggs pon xbranie nk sepak ke arah gol sejauh tuh)....aku pergi bersuka-ria ngn vietnamese....ya!kami gaijin berempat g Fuji-Q highland sebuah amusement park di Yamanashi...huh!pas kekalahan yg memalukan tuh....ak malu nk jmpe ngn dak2 vietnam tuh.....dier ckp..."owh,kesilapan gol keeper...kesian"....

Tempat nh mmg patut di lawati bagi penggemar thriller coaster...sbb 2 dari coaster(Fujiyama & EEjanaika) kt cn memegang record Guiness Book of Record...time ak pergi la...xtau la kalo time korang pergi record tuh dah dipecahkan ker....satu lagik org kate rumah hantu kt cn mmg berhantu giler....tah,ak xsempat masuk sbb barisan pnjang sgt..nk ke tnggu 3jam tuk rumah hantu yg xtahu boleh keluar ke idak...heh!ke mmg ktrong da takut sgt dah...tapi tempat nh mmg best,gua kasik 4.5bintang!




Friday, 7-Nov-2008 08:39 Email | Share | | Bookmark
Autumn Mood-Part2(Fisherman's Friend)

 
 
 
View all 6 photos...








Quote:
Pernah g memancing ikan di tasik/sungai atau memancing aweks2 di pasaraya atau memancing undi?..Semua aktiviti "memancing" tersebut ak xpnah lakukan..heh kesian kn...pancing awek pnah kot,tapi xdpt...owh itu dipanggil loser la syg...

Peduli ap,bkan sumer org penah pergi memancing pon,aktiviti memancing secara tetiba nh pon 2org je yg ad pengalaman memancing...yg laen sumer baru nk merasa jgk...Kepada yang xpnah g mmancing nh g la usha2 kt youtube how to fishing..dan jgn lupa bwak mata kail lebih skit,sbb kalo bwak 2bijik je mata kail....mmg mustahil anda akan dapat ikan....nk maen2 fishing sport boleh la....huhu...kate orang pengalaman kalo pkai telur ikan untuk umpan pon leh dpt ikan jepon....betul ker??

owh sebenarnyer gambar2 nh sumer ak captured pkai lense f2.8 kepunyaaan mKaz(terima kasih kasik rasa)-ternyata hati ak dah xde kt lense lame....masih lagik menyalahkan lense lame....huhu...saper la nk kasik kt ak lense yek(mengharap lense jatuh ke riba)


Wednesday, 5-Nov-2008 12:39 Email | Share | | Bookmark
Seeing Red-Karuizawa Talisman?

 
 
 










Quote:
Not the Karuizawa Talisman(kam yang ckp),its the Karuizawa Taliesin-located north karuizawa....heh,gambar mcm lonely je kn,sbnarnyer meriah je suasana kt situ....sumer kamera2 laen shoot pic2 yg meriah,so yg tinggal kt ak,gambar sabishi(lonely) je la....haha....padahal gambar ceria sumer hancur....(mula menyalahkan lense)
owh biler la nk beli lense f2.8 nh(mood dah xde kt lense lame nh)....
awat la daun momiji kt jepun xsme ngn mapel kt canada eh?(masih lagi menyalahkan lense yg xdpt captured gmbar cm org2 puteh-padahal mmg xpower pon,xdaye)
.


Quote:
owh ya untuk gambar ceria dan nmpak mcm gambar mat saleh skit here extended link diloz n awis n mKaz




Sunday, 26-Oct-2008 11:12 Email | Share | | Bookmark
The Other K-car Guy

 
 
 


Quote:
kenapa lelaki ini suka K-car??
murah katenyer sbb xde airbag selaen tempat pemandu.minyak dah tentu murah,tapi mnyak di malaysia murah ker berbanding di venezuela?

tangan leh jadik gagah sbb viva bwah 1000cc xde power stearing,so kekuatan tgn amat penting untuk menggerakan kereta yang tiada power stearing.power kn?

boleh jumpa awek yang kerja kt servis perodua,sbb xsmpai sebulan memiliki kereta nh pintu belakang side kiri dah xleh buka,dan mengikut statistik yg dibuat,kereta viva/kancil hanya akan berfungsi sempurna selepas 3kali pergi servis(jadik leh jumpe awek perodua 3kali dlm masa 2bulan)

caps penutup rim tayar juga tertanggal di lebuh raye selepas memecut 110km/j,kereta akan jadik semakin ringan kn selepas pecutan malar itu...

jadi...inikah kelebihan kereta concept jepun yang hanya di letak lambang perodua?baek letak stiker MIRA sje di bonet blakang...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net